Målen
1-2 60 min. Jompa ass. Nikki.
2-2 61 min. Pontus ass. Nikki.
Varning INGA!!! inte ens Jompa eller Nikki...
PUSHERS började starkt och kunde tagit ledningen redan efter en min. då Nikki skjuter ett bra skott som målvakten Oskar gör en fenomenal räddning på och styr upp bollen i underliggarn och ned på mållinjen. Jompa hade strax därefter TVÅ klara målchanser. Vi spelade riktigt bra och Come-backande Godèe var väldigt starkt där framme. Hugget slingrade sig ur vårt grepp, och utan egentligen spela sig fram till målchanser, så stod rätt som det var 0-2, p.g.a. vårt "snälla försvarspel. Andra halvlek så startade Hugget med att få fram ytterligare någon målchans, och PUSHERS sprang omkring utan att komma åt bollen. Efter ca. 15-20 min. började vi dominera rätt kraftigt, och reduceringsmålet var snyggt, Jompa fick ett pass från Nikki, lyfte bollen över målvakten, en försvarare försökte nå bollen innan den studsade upp vid krysset, men kom inte åt den då Jompa täckte den väl. Minuten efter, ett vänsterinlägg från Nikki, Pontus slår till direkt och målvakten hann
inte ned på skottet. Nu tappade Hugget det mesta och PUSHERS öste på och skapade oro i deras straffområde. Hugget blev märkbart nervösa, poängen betydde mycket för dem. De kämpade tappert och vi hade väl inte den där direkta klara målchansen, och slutresultatet skall väl Hugget var gladast åt, men att vända 0-2 till 2-2 var helt ok. för oss. Hoppas nu att Masthugget klarar sig, det är alltid trevligt att möta dem och bättre publik finns inte att få... PUSHERS hade TVÅ supportrar, nämligen Anders Totti Nordlund och skadade Johannes. Var finns våra aktiva spelare som är skadade, alla våra vänner, var finns ni när vi spelar undrar jag,- Frasse.